25. - 26.03.2020.

Poreč

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Hrvatska gospodarska komora poziva Vas na specijalizirani projekt „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, koji će se održati 25. i 26. ožujka 2020. godine u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Želja je HGK specijaliziranim projektom „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“ na jednome mjestu okupiti i povezati proizvođače domaćih proizvoda i pružatelja usluga s turističkim sektorom. Komora će za sve izlagače na navedenoj akciji osigurati odaziv direktora nabave najvećih hotelskih lanaca, neovisnih hotela, malih i obiteljskih hotela, ugostitelja i drugih pružatelja usluga u turizmu sa područja Republike Hrvatske. U sklopu drugog dana projekta održat će se panel rasprava rezervirana za vodeće gospodarstvenike iz svijeta turizma, trgovine, IT sektora, drvne i prehrambene industrije. Naziv panela je “Razvoj destinacije kreiranjem novih proizvoda koji ne ovise samo o suncu i moru“, posvećen razvoju kreativnih rješenja za učinkovitije i odgovornije donošenje odluka u turizmu.

Akcija omogućuje prezentaciju proizvoda kroz:

– izlagačke prostore (štandove) u sajamskom ozračju

– dogovorene B2B susrete u posebnoj VIP B2B prostoriji

– financijski kutak

– prezentacije na glavnoj pozornici

Internet, voda i struja su dostupni bez dodatne naknade.

Popust za Partnere svih akcija „Kupujmo hrvatsko“ i nositelje znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“ u 2020. godini:  50 % na navedene cijene osnovnih paketa štanda.

Ukoliko planirate prodavati Vaše proizvode ili usluge prilikom ove Akcije, podsjećamo da ste obvezni izdavati fiskalne račune.

 Napomena:

Molimo Vas da prijavni obrazac za sudjelovanje iz priloga dostavite najkasnije do 18. ožujka 2020. godine, kako bi sa sigurnošću potvrdili Vaš prostor na mail adrese: kupujmohrvatsko@hgk.hr i/ili tbuic@hgk.hr

Kod prijava obavezni su potpuni matični podaci (Naziv partnera, OIB / VAT ID, Adresu i Grad – točno kako je navedeno u Sudskom registru, Registru obrtnika, Registru udruga…), odnosno kod fizičkih osoba,  podatke s identifikacijskog dokumenta (Ime i Prezime, OIB, Adresa, Grad).

Zbog ograničenog broja tipskih štandova koji će biti pozicionirani sukladno mogućnostima izložbenog prostora, prijave za pojedine tipove štandova iz prijavnog obrasca zaprimat ćemo do isteka istih, o čemu ćete biti obaviješteni u trenutku prijave.

Upute za registraciju na B2B PLATFORMU dostavit ćemo prijavljenim izlagačima do 1. ožujka 2020. godine.

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca.