14.06.2019.

Varaždin

Hrvatska gospodarska komora poziva Vas na akciju „Kupujmo hrvatsko“, koja će se održati u gradu Varaždinu 14. lipnja  2019. godine (petak) na Trgu kralja Tomislava i Franjevačkom trgu u vremenu od 9:00 do 19:00 sati.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo pozivamo vas da nam se nakon šest godina pridružite u Varaždinu,  gradu koji je uz Zagreb najveće kulturno središte sjeverozapadnog dijela Hrvatske, te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete, kao i nositelja znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti sukladno posebnim propisima. Ukoliko sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na  mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

 Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače  i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrasca u privitku.

Radujemo se Vašem dolasku!

Partneri akcije