21. - 22.05.2019.

Split

Hrvatska gospodarska komora poziva Vas na akciju „Kupujmo hrvatsko“, koja će se održati u gradu Splitu 21. i 22. svibnja 2019. godine (utorak i srijeda) na Rivi u vremenu od 18:00 do 23:00 sata prvog dana, te od 9:00 do 19:00 sati drugog dana trajanja akcije.

 Inovacije proizvoda i usluga hrvatskih proizvođača nit su vodilja akcije „Kupujmo hrvatsko“ u 2019. godini. Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo pozivamo vas da nam se pridružite na splitskoj Rivi, te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti sukladno posebnim propisima. Ukoliko sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na  mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

 Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije. Ukoliko su nečlanice HGK zainteresirane učlaniti se i postati dobrovoljne članice Hrvatske gospodarske komore (godišnja članarina iznosi 504,00 kune), dobile bi sve beneficije besplatnog izlaganja na svim klasičnim oblicima akcija „Kupujmo hrvatsko“ za tekuću godinu. Link za dobrovoljno članstvo u HGK: http://www.hgk.hr/dragovoljno-clanstvo-u-hgk.

Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače  i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrasca u privitku.

Radujemo se Vašem dolasku!

Partneri akcije