05.07.2019.

Karlovac

Proslava 22. rođendana akcije Kupujmo hrvatsko nastavlja se u Karlovcu u petak 5. srpnja u Radićevoj ulici (Šetalište dr. Franje Tuđmana) od 9 do 19 sati.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo pozivamo vas da postanete dio kampanje „Čuvari domaće proizvodnje“, pridružite nam se u Karlovcu ponovno nakon šest godina, te svojim sudjelovanjem u statusu izlagača pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti sukladno posebnim propisima. Ukoliko sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Svi sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na  mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

HGK svojim članicama omogućava besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promocija izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije. Izlagači koji će sudjelovati na akciji u obvezi su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Ukoliko su nečlanice HGK zainteresirane učlaniti se i postati dobrovoljne članice Hrvatske gospodarske komore (godišnja članarina iznosi 504 kune), dobile bi sve beneficije besplatnog izlaganja na svim klasičnim oblicima akcija Kupujmo hrvatsko za tekuću godinu.

Link za dobrovoljno članstvo u HGK: http://www.hgk.hr/dragovoljno-clanstvo-u-hgk.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače  i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrasca u privitku.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Partneri akcije