11.10.2018.

Bjelovar

Hrvatska gospodarska komora nastavlja s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda u najpoznatijoj nacionalnoj akciji Kupujmo hrvatsko, u četvrtak, 11. listopada 2018., na Korzu u Bjelovaru.

Akcija Kupujmo hrvatsko predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti našega gospodarstva. Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko te povećanjem svijesti potrošača o važnosti kupovanja domaćih proizvoda, ova akcija usmjerena je kontinuiranoj promociji hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima.

U Gradu Bjelovaru hrvatske tvrtke, obrti, OPG-i, udruge, zadruge i kućne radinosti imat će nakon pet godina priliku izlagati svoje proizvode na za to predviđenom prostoru.

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Napomena:

Prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave, do naznačenog datuma prijave, odnosno isteka raspoloživosti izložbenog prostora.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku. Izlagači koji će sudjelovati na akciji obvezni su se cijelo vrijeme pridržavati vremena trajanja akcije.

Nečlanice HGK koje žele postati dobrovoljne članice Hrvatske gospodarske komore (godišnja članarina iznosi 504 kune) dobit će sve beneficije besplatnog izlaganja u klasičnim oblicima akcija Kupujmo hrvatsko za tekuću godinu. Link za dobrovoljno članstvo u HGK možete pronaći OVDJE.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da nam se pridružite na Korzu u Bjelovaru te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju hrvatskog gospodarstva.

 

Kontakti za sve informacije:

Tihana Buić, viša stručna suradnica
Sektor za trgovinu
Tel.: +385 1 4561-550
E-mail: tbuic@hgk.hr

Miljenko Juratovac, viši stručni referent
Županijska komora Bjelovar
Tel.: +385 43 274-063
E-mail: mjuratovac@hgk.hr.