13.10.2017.

Vinkovci

Hrvatska gospodarska komora poziva vas da sudjelovanjem na akciji Kupujmo hrvatsko u Vinkovcima 13. listopada uveličate završnicu svečane proslave 20. rođendana akcije!

Akcija je promotivno-prodajnog karaktera, a cilj je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovine hrvatskih proizvoda kao generatora rasta hrvatskoga gospodarstva.

U Vinkovcima će 13. listopada hrvatske tvrtke na Korzu imati priliku izlagati svoje proizvode od 9 do 19 sati.

Akciji će se pridružiti i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni sudionici. Cilj nam je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta, očuvanja postojećih uz povećanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem internetske i Facebook stranice Kupujmo hrvatsko.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno pribaviti za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti prema posebnim propisima. Ako sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge na ovoj akciji, obvezni su izdavati fiskalne račune. Sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na  mjesto prodaje, osigurati propisane uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda te odgovornu osobu za prodaju.

Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da nam se pridružite na Korzu u Vinkovcima te svojim sudjelovanjem uveličate završnicu svečane proslave 20. rođendana akcije!

Informacije o Akciji možete dobiti u Županijskoj komori Vukovar, od Barbare Didović, tel.: +385 32 441-155 i na e-mail: bdidovic@hgk.hr

Želite li izlagati na akciji u Vinkovcima, prijavite se pomoću prijavnog obrasca u rubrici Prilozi na ovoj stranici.