22. - 23.11.2017.

Zagreb

Hrvatska gospodarska komora poziva vas da i ove godine sudjelujete na specijaliziranom projektu Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam, koji će se održati 22. i 23. studenoga u Plaza Event Centru (bivši HYPO Centar) u Zagrebu.

Komora će za sve izlagače na toj akciji kao partnere osigurati odaziv najvećih hotelskih lanaca, neovisnih hotela, malih i obiteljskih hotela, ugostitelja i drugih pružatelja usluga u turizmu s područja Republike Hrvatske. Akciji će se pridružiti i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni sudionici. Akcija će biti održana pod visokim pokroviteljstvom  Predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović.

U sklopu prvog dana ovog događanja održat će se stručna panel-rasprava svih ključnih resora (nadležna tijela državne uprave i gospodarski sektor), koji pridonose razvoju hrvatskog turizma, uz vodeće gospodarstvenike iz svijeta turizma, trgovine i prehrambene industrije. Naziv panela je Domaći proizvod – ključ prepoznatljivosti hrvatskog turizma, a cilj je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda te kanaliziranja i proizvoda i usluga u navedenom slučaju prema turističkom gospodarskom sektoru, te se na taj način čuvaju postojeća, stvaraju nova radna mjesta i hrvatski turizam dobiva obilježja prepoznatljivosti hrvatske kvalitete. Pozvani ste slušati i aktivno se uključiti pitanjima u panel i sve prezentacije bez kotizacije.

Akcija će svoja vrata otvoriti i građanima te grupnim posjetima škola i fakulteta kako bi i predstavnici najmlađe školske i studentske populacije mogli razgledati, opipati, degustirati, ali i kupiti Vaše proizvode, ovisno o načinu na koji ćete predstaviti svoju ponudu roba i usluga.

Akcija omogućuje prezentaciju proizvoda:

  • na izlagačkim prostorima (štandovima) u sajamskom ozračju,
  • dogovorenim B2B susretima u posebnoj VIP B2B prostoriji,
  • financijskim savjetima u zasebnoj prostoriji – Financijski kutak.

Domaći proizvođači i pružatelji usluga svoje će proizvode i usluge predstaviti na izlagačkim prostorima/štandovima u nekoliko tematskih područja:

  • Hrana i piće
  • Tekstil
  • Namještaj i vanjski sadržaji
  • Kozmetika i wellness program
  • Uslužne djelatnosti
  • Ekskluzivni kutak

Popust za tvrtke koje su nositelji znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta: 20 posto na navedene cijene osnovnih paketa štanda.

Popust za SPONZORE svih akcija Kupujmo hrvatsko u 2017. godini: 20 posto na navedene cijene osnovnih paketa štanda.

Vjerujemo da ćete u ovoj akciji, koja se održava već treću godinu, prepoznati izvrsnu poslovnu priliku za promociju i širenje vašeg poslovanja kroz Kupujmo hrvatsko i ostvariti brojne korisne kontakte radi razvoja vašeg poslovanja.

Pozivamo sve hrvatske proizvođače, pružatelje usluga u turizmu i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

Ulaz je besplatan.

Za sudjelovanje u statusu izlagača možete se prijaviti pomoću obrasca u privitku.

Partneri akcije